ХалапеНЮЗ

Цветанов напуска парламента… четири пъти за ден

Цветан Цветанов напусна парламента четири пъти за един ден.

Заместник председателя на ГЕРБ напусна парламента първо като подаде оставка като депутат. След това се върна изненадващо като нещатен консултант на парламентарната група на ГЕРБ.

В последствие напусна за втори път. В случая, за да провери дали е изключил котлона в новопридобитият си апартамент в блока на АРТЕКС.

Час по-късно Цветан Цветанов отново категорично напусна парламента. Този път, за да изключи алармата на колата, която се задействала от кацнала на предното стъкло неразумна муха и да направи няколко обиколки около Парламента, за да се подготви за предстоящият маратон.

За четвърти път само за един ден, Цветанов напусна парламента. Четвъртото напускане беше свързано с посещение на нов изкоп на АРТЕКС, край който случайно се срещнал с Цецка Цачева и Вежди Рашидов.

От Брюксел премиерът Бойко Борисов реагирал остро на напускането на Цветан Цветанов. Той заявил, че това било „Пунта Мара“.

В отговор на това, Цветанов заяви, че не прави „Пунта Мара“ с напусканията си.

„Човек не може да стои непрекъснато в народното събрание. От време на време трябва наистина да се излиза малко на чист въздух. Имало е дни, в които съм напускал парламента десетина, че и повече пъти.“ – коментира дясната ръка на Борисов

Остави коментар:

Може да харесате също