ХалапеНЮЗ

Електрически стол обикаля „стоте национални политически обекта“

Доказва нуждата от поне още три нови атомни централи

Мистериозен електрически стол обикаля столицата през последните няколко дни.

За последно уредът за екзекуции беше забелязан и веднага заснет до „спрения“ строеж на небостъргача на АРТЕКС – „Златен Век“.

Строителството на небостъргача „Златен Век“ може да е спряно, но очевидно някой се грижи за обзавеждането на апартамента си.

Минувачи снимаха електрическият стол и се шегуваха, че това сигурно е част от обзавеждането на някой луксозен апартамент със собствен асансьор.

Обиколката на тази електрическа мебел започна от жълтите павета. Площадът пред парламента беше първото място, където столичани забелязаха и побързаха да снимат този стол. Веднага след появата си в социалните мрежи, електрическият стол стана абсолютен хит.

Видели веднъж този електрически стол пред сградата на народното събрание, хората веднага започнаха да коментират публикацията. Едни съжалиха, че столът е само един. Според тях за за това място са необходими поне 240 броя. Друг потребител изрази готовност да донесе разклонител, трети побърза да отбележи, че е готов лично да поеме сметката за тока изразходван от електрическия стол.

Следващият ден уредът за екзекуции остави депутатите и се появи на улица Граф Игнатиев изправен до един от ограничителите на улицата известни като „перките на акули“.

Хората не пропуснаха да отбележат, че като ограничител този стол е по-безопасен от „перките“, които за краткото си съществуване на тази улица са взели вече няколко жертви.

Обиколката на стола продължи и на следващия ден, той се озова пред централата на НАП. Явно беше оставен там, за да може отговорните за теча на лични данни на 6 000 000 българи да могат да седнат и да си отдъхнат от тежката работа.

Стола отново остана празен , което можеше да се обясни единствено с отсъствието заради отпуска на шефа на агенцията – Галя Димитрова.

Друго място, където мистериозният електрически стол се появи и търсеше електрическо захранване беше пред съдебната палата. Появата му там съвпадна с протест срещу предизвестения избор на Иван Гешев за главен прокурор.

Все още не ясно кой стои зад тази провокация, както и не се знае кое ще е следващото място, където е се появи този електрически уред за изпълняване екзекуции.

Едно обаче е ясно – хората предпочитат да останат прави и са готови да платят сметката за изразходвания от стола ток, вместо да се настанят удобно в него.

Остави коментар:

Може да харесате също