ХалапеНЮЗ

Намалиха разстоянието между масите в кръчмите, но сервитьорите остават с маски

„Искат да обслужваме клиентите с маски! Е как да плюем в супите през тези маски?“ – не без основание питат сервитьорите.

С предпоследна заповед на министъра на здравеопазването беше променена последната заповед на министъра на здравеопазването, която отмени предна заповед на министъра на здравеопазването.

От новата и най-последна заповед става ясно, че разстоянието между масите в заведенията се намалява от два метра и половина на един метър и половина.

След намаляването на разстоянието между отделните маси в кръчмите, клиентите ще могат да си подават единствения в заведението овкусителен ансамбъл без да се налага да ползват услугите на куриер.

Ако тази мярка даде резултат, скоро клиентите ще могат да се катерят по главите си, да си сядат в скута и да си дишат тежко във врата.

Очаква се и бум на сватбите и раждаемостта последващи скъсяването на разстоянието между хората на отделните маси. От премахването на социалната дистанция се очаква много тестове да се окажат положителни. Тестове за бременност.

Въпреки, че мластта облекчава мерките, сервитьорите продължават да недоволстват.
„Искат да обслужваме клиентите с маски! Е как да плюем в супите на хората през тези маски?“ – питат сервитьорите с право.

Остави коментар:

Може да харесате също