ХалапеНЮЗ

Деси Радева препива с Ред Бул – иска крила

Немската авиокомпания Lufthansa поднесе извинения, цветя и дребни сладки в картонена „панихидка“ на първата дама на България Деси Радева.

Причина за това е огромният гаф на авиокомпанията с отменения полет, станал причина първата Деси на републиката да изпусне едно Дунавско, едно право хоро, едно шопско натрисане, няколко ръченици и една копаница.

Заради отменения полет Деси Радева и изпуснала сумарно десет километра народни хора и ръченици, които се извиха в Испания.

От Lufthansa са поели ангажимент на всяко първо число от месеца да изпращат на Деси Радева списък с полетите, които ще бъдат отменени през следващия месец заради лошо време, дронове, бомби и разстройство на пилотите.

От авиокомпанията гарантират, че ако един полет е обявен за отменен, а той всъщност би могло да се осъществи, самолетът в никакъв случай няма да излети и това ще се случи точно навреме, за да не се чувства Деси Радева прецакана.

Като допълнителен бонус за първата дама, немския превозвач ще осигури нарочен самолет, който да е готов да излети по всяко реме и да отведе президентшата там, където някой е решил да тропне едно хорце.

Въпреки това, Деси удари с ръка по масата и със свободната си ръка удари един зад врата на президента и заяви, че за полетите ще разчита вече само на себе си. Тя е решила да лочи Ред Бул с надеждата, че ще и даде крила.

Според запознати, следващият гневен пост ще е срещу производителя на енергийната напитка, заради недоставените крила.

Остави коментар:

Може да харесате също