ХалапеНЮЗ

Фандъкова още не е решила дали ще се кандидатира за кмет на София… или на Париж

След дълго и мъчително интервю в сутрешния блок на bTV, кметът на София заяви, че все още не решила дали ще се кандидатира за следващ мандат.

Тя заяви, че в столицата има още много работа за вършене, което е абсолютно вярно. Все още не завършила пълната трансформация на София от „Европейска Столица“ към „Село“. До сега през нейните мандати София успешно премина през фазите „Провинциален Град“ и „Град от Селски Тип“.

„До сега не съм имал село и само завиждах на другите деца, които ходиха през лятото на село. Сега Фандъкова е на път да сбъдне тази мечта и от столичани да ме направи селянин!“

Това заяви единственият благодарен на общината столичанин докато садеше домати в градинката между парламента и университета.

В същото интервю Йорданка Фандъкова заяви, че ремонта на Графа ще продължи колкото е необходимо. Целта била да се върне автентичният вид на тази улица.

Визуализация на окончателния вид на улица „Граф Игнатиев“ след края на ремонта.

Снимка: www.stara-sofia.com
Визуализация на окончателния вид на следващия етап от ремонта – зоната около базиликата „Света София“ и храм-паметника „св. Александър Невски“.

Снимка: www.stara-sofia.com

Фандъкова – кмет на Париж?

От сигурен източник пожелал анонимност и безплатна карта за цялата мрежа за градски транспорт научихме, че Фандъкова все пак ще се кандидатира за кмет, но на Париж.

Там имало много за ремонтиране, много трамвай за спиране, паметници на културата за унищожаване и цял Булонски лес, където да се направи една поголовна санитарна сеч.

Идеята за кандидатурата на Фандъкова за кмет на Париж идва от Цветан Цветанов, който няма нищо против един персонален асансьор и апартамент на върха на Айфеловата кула.

Остави коментар:

Може да харесате също