ХалапеНЮЗ

Терасите на Краси Тераси се оказаха патриотично дело

Сайтове излязоха с обвинение, че лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, известен вече и като Краси Тераси не е декларирал терасите на жилището си, които са пет на брой и са на площ 117 квадратни метра.

В началото се смяташе, че огромните по площ тераси са необходими за простирането на извънгабаритното пране на политика.

В последствие се оказа, че тази имотна придобивка на Краси Тераси е единствено и само в полза на отечеството.

С тези пет тераси вицепремиерът всъщност не е увеличил площта на своя апартамент, а на свята родина – майка България. В следствие на имотната сделка, площта на Република България е пораснала с цели 117 квадратни метра. И сега освен долини, планини и поля, родината ни си има и балкони.

Истината е, че земята на новопридобитите балкони на майка България не е особено плодородна, но е подходяща за плажуване.

Проблем се оказва поддръжката на тази новопридобита площ, но за целта Красимир Каракачанов се надява да получи финансиране по европейска програма „За развитие на селските райони.“ Въпросът е към землището на кое село да се впишат въпросните тераси.

Според приближени до Каракачанов, патриотът планува да разшири с още много квадратни метри територията на родината, закупувайки апартаменти с гигантски тераси и в други европейски държави. Предимно по крайбрежната част на континента.

Крайната му цел е по този начин поне да утрои площта на страната под мотото „България на всички морета, океани и на сто тераси!“.

Терасите на Каракачанов ще бъдат включени и в химна на България по следният начин.

Горда моя обща част ,
връз ней сауната ни грей,
слънце навеса не пуска,
над тераса пламеней.
Припев: Мило Терасо,
ти си земен рай,
твойта Сауна, твойта Скара,
ах, те нямат край.

Остави коментар:

Може да харесате също