ХалапеНЮЗ

На официална церемония върнаха шофьорската книжка на Лютви Местан

Днес на специална тържествена церемония в Кърджали беше върната шофьорската книжка на Лютви Местан.

Книжката беше придружена с писмо съдържащо най-дълбоки и искрени извинения от страна на кърджалийския окръжен съд за създаденото неудобство при отнемането на свидетелството за правоуправление на Лютви Местан.

След церемонията, лидерът на ДОСТ беше заведен на площада, където го чакаше неговата кола с голяма панделка и без нито една драскотина по нея. Съдията по делото лично е изчукал скъпото возило за своя сметка.

От местна детска градина дариха Местан с ароматизиращо „борче“, което да закачи на огледалото, и което да му напомня за благодарността на децата, които не са се озовали пред бронята на колата му.

В същата детска градина политикът изнесе пред децата лекция за безопасността на пътя. След лекцията децата му измиха колата.

Освен това Местан беше направен почетен гражданин на Кърджали. Една от привилегиите на почетното гражданство е, че за него вече всеки път е път с предимство и не е длъжен да дава светлинни сигнали при завой.

От КАТ заявиха, че в знак на извинение ще му бъде дадена и най-високата категория и той ще има право да управлява и училищен автобус ако поиска.

Остави коментар:

Може да харесате също