ХалапеНЮЗ

Фандъкова пред нервен срив – не може да си подреди пъзела

Скоро столичани ще отбележат една година от както Йорданка Фандъкова се опитва да си нареди пъзела на улица „Граф Игнатиев“.

В последните дни се оказа, че довършването на този пъзел е невъзможно, тъй като липсват две от парчетата необходими за подреждането му.

„Липсват ми две павета и всеки ден се моля за тях и целувам поне по три пъти по икони на бюрото в кабинета ми. Вярвам, че паветата са добре и скоро ще се върнат, за да може да си довърша пъзела на „Графа“!“ – споделила Йорданка Фандъкова пред свои приближени.

Това са двете павета, без които пъзела на Фандъкова на улица „Граф Игнатиев“ ще продължи да да се определя като: HUBAVO E, NO NE E GOTOVO.

Липсата на двете павета беше установена в петък. Последно са били забелязани на ъгъла на улица „Граф Игнатиев“ с улица „Шести Септември“.

За сега мястото, където трябва да се поставят липсващите павета ще остане оградено.

В момента се работи върху няколко версии за изчезването им. Една от версиите за изчезването на паветата върху която се работи активно е отвличане с цел откуп.

От общината умоляват гражданите, които имат някаква информация за тези павета да я съобщят на телефона на Столична Община 02 9377 582.

Обявена е и награда за този, които даде достоверна информация за местонахождението на паветата. Тя е боксониера в блок „Летера“ известен още като блока с висока енергийна защита.


Остави коментар:

Може да харесате също