ХалапеНЮЗ

ПОСЛЕДНО: Валери Симеонов НЕ Е гостувал на „Здравей България“

Всеки, който е чул и видял разговор между Виктор Николаев и Валери Симеонов подлежи на психически преглед! Валери Симеонов не е бил в едно студио с Виктор Николаев в петък сутринта. По това време обвиняемият може би е пускал хвърчило и е пил патриотична Кока Кола с Волен Сидеров и Красимир Каракачанов.

Снимка:
GeneRadev

От писмо до медиите изпратено лично от Валери Симеонов или от третата му секретарка по съребрена линия става ясно, че министърът заместник на Бойко Борисов освен, че не е заплашвал водещия на „Здравей България“ Виктор Николаев, дори не е бил в неговото предаване.

Снимка:
Клуб Z

От същото това писмо става ясно, че зам.Бойко – Валери Симеонов е гостувал на „Тази Сутрин по Нова телевизия“.

А ето и точен цитат от писмото Валери Симеонов изпратено до БНР:
„…Повод за горното е участието ми в „Тази сутрин“ на Нова телевизия вчера, което стана възможно след упорито настояване…“

Фактът, че предаване със заглавие „Тази Сутрин“ не присъства в програмната схема на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, а ежедневно се води от Антон Хекемян по БТВ е дребна подробност, която има за цел единствено да ни отвлече вниманието от по-важни неща, като успехите на ГЕРБ в семейното планиране в Хасково. В тази община Делян Добрев не е посадил едно родословно дърво. Посадил е цяла гора.

Склонни сме да повярваме, че е необходимо „упорито настояване“, за да стане възможно гостуването на заместник-Бойко в несъществуващо предаване.

Откритото писмо завършва с думите:
„Давам срок за извинение 24 ч.“

От това изречение става ясно, че срокът на годност на Валери Симеонов като заместник-Бойко е 24 часа. След това бързо ще се вкисне, като прясно мляко издоено от починал преди месец кравар.

Остави коментар:

Може да харесате също