ХалапеНЮЗ

Фандъкова няма да открива Графа! Ще го закрива!

Оказа се, че грандиозният ремонт може да не е завършил, но за сметка на това ремонта на ремонта вече започна.

снимка: вестник СЕГА

В неделя по обяд група майстори започнаха демонтаж на монтираните вече плочи от площада пред църквата “Свети Седмочисленици“.
Очаква се след това да демонтират новите релси на Графа, после и всички нови плочки, павенца и „красоти“. Демонтирането ще продължи, докато се постигне автентичният вид на улицата от преди изобретяването на павето. Улицата ще е покрита с настилка от кал и гОвна.

Една от вероятните причини за демонтажа на плочите може да е грешка в доставката.

Според наш източник, които поиска да остане анонимен истината е, че на площада са наредени плочи, които е трябвало да бъдат поставени в банята на Йорданка Фандъкова и това е причината да ги демонтират.

Според друг наш източник, който не поиска анонимност, но пък поиска шише ракия, тези плочи не били правилно подредени.

Когато се подредят правилно би трябвало да се получи портрет на кмета на София, който ще се вижда и от космоса и ще плаши извънземните нашественици.

На Бойко Борисов, пък му се доиграло и предложил плочите да се подредят по цялата дължина на Графа като домино, което в кулминацията си да бутне църквата Св. Седмочисленици.

В крайна сметка става ясно, че ремонтът никога няма да свърши и Фандъкова няма да открива Графа с празнична церемония, а ще го закрива.

Остави коментар:

Може да харесате също