ХалапеНЮЗ

Ким Чен Ун силно завижда на Бойко Борисов (Видео)

След проведения конгрес на политическа партия ГЕРБ тази неделя, северно-корейският лидер Ким Чен Ун силно завидял на своя колега Бойко Борисов за единомислието на делегатите на конгреса на управляващата у нас партия.

Снимка:
Клуб Z

Делегатите на ГЕРБ успели да гласуват по-единодушно и от делегатите на северно-корейската комунистическа партия и Бойко Борисов беше избран с абсолютно мнозинство. Без гласували против и без въздържали се.

Ким Чен Ун дори си разрошил прическата от яд, че не се налагало българските делегати да бъдат заплашвани със смърт, за да бъдат толкова единодушни.

За разлика от Бойко Борисов, Ким Чен Ун трябвало да подържа партиен ентусиазъм у своите делегати като инвестира огромни средства в гладни кучета, подивели прасета, концентрационни лагери и огромна мрежа от тайни служби.

След проведен телефонен разговор между двамата лидери Бойко Борисов обещал да отстъпи на Ким Чен Ун своите депутати за следващият партиен форум на комунистическата партия на Корейската Народно Демократична Република. В замяна Ким ще отстъпи безвъзмездно на Бойко свободни места в северно-корейски концентрационни лагери.

Остави коментар:

Може да харесате също