ХалапеНЮЗ

Закриват конкурса МИС България?

Все повече популярност набира идеята конкурсът за красота „МИС България“ да бъде закрит. Подобни настроения се засилиха особено много след последния избор.
Короната беше поставена на главата на Тамара Георгиева, въпреки, че би било по-лесно да бъде закачена на носа на титулованата.

Тамара Георгиева – кралица на красотата. Очевидно е кралица на дълбоко скритата вътрешната красота.

Предложението е след закриване на конкурса Мис България неговите функции да се изпълняват от народното събрание и следващите Мис да бъдат гласувани в пленарна зала. От ГЕРБ са прегърнали тази идея и са готови да излъчат кандидати за короната. Да стане МИС България би била добра компенсация за Цецка Цачева след загубените президентски избори, коментират от централата на ГЕРБ

Снимка:
Facebook

Друга идея, която набира скорост е конкурсът за красота „МИС България“ да бъде преименуван, за да бъде в синхрон с вкуса на неговото жури и с визията на кандидатките за короната.

От следващата година момичета от цялата страна да се борят за титлата „МИС Тигрова“. Освен това се предлага самоличността на избраната за кралица на красотата да бъде пазена в тайна.

Така ще бъде спасен митът, че всички българки са най-красивите жени на света. В този вариант вместо корона, на главата на избраницата на журито и на главите на нейните подгласнички ще бъдат поставяни хартиени кесии с дупки за очите.

Остави коментар:

Може да харесате също