На ситно

Въвеждат „Обществено Полезен Туризъм“ и „Туристическа Повинност“

Министър Ангелкова ще пълни българското черноморие с нова стратегия.

Новата стратегия на Ангелкова беше спомената в сряда на среща с кметовете на Бургас – Димитър Николов и на Варна – Иван Портних, съобщава вестник СЕГА.

HALAPENYO.COM  се добра до използвана в тоалетната на туристическото министерство чернова на стратегията в която присъстват няколко много ефективни мерки, благодарение на които няма да останат празни легла и шезлонги по родните курорти.

Една от мерките по идея на военния министър Красимир Каракачанов е въвеждането на ТУРИСТИЧЕСКА ПОВИННОСТ: Всеки българин навършил 18 години ще бъде задължен да почива на плажа. Донаборна комисия ще отсява негодните за туристическа служба на отечеството по предварително изготвени критерии.

Трудовата повинност ще трае две пълни години. Така ще се удължи морският туристически сезон и плажовете ще бъдат пълни целогодишно.

Освен младите наборници, при нужда да лежат на плажовете ще бъдат и призовани запасняци.

Втората идея е въвеждането на ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТУРИЗЪМ – До сега хората с хулигански прояви биваха осъдени на обществено полезен труд. Тази мярка ще бъде заменена с обществено полезен туризъм. Заловените и осъдени хулигани ще трябва да излежат наказанието си на първа линия на плажа, полегнали върху шезлонг за седемдесет лева на ден.

Друга идея е почивните станции и хотелите по българското черноморие да се ползват като места за лишаване от свобода, където осъдените да излежат присъдите си.

От Българският Хелзински Комитет и други неправителствени организации заявиха, че това е прекалено строга мярка. „Все пак сме отменили смъртното наказание!“ – заявиха от неправителствените организации.

Великобритания изпрати престъпниците си в Австралия и по този начин беше заселен този остров. Не виждам защо този модел да не проработи и на Слънчака!“ – категорична беше Николина Ангелкова

Остави коментар:

Може да харесате също